De Sint Show

De Sint Show is maar liefst liefst 15 keer gespeeld in 17 dagen tijd. Daarbij hebben we zo’n 3000 kinderen bereikt, waarvan de helft uit gezinnen, die onder de armoedegrens leven. Dit project was vooral bedoelt om hen een onvergetelijke dag te geven, en stimuleerde daarnaast de zelfredzaamheid.

HET VERHAAL: Als Juffrouw Judith klaar staat om de Sint te ontvangen en prachtige Sinterklaasliedjes op haar piano speelt, wordt ze verstoord door Dj Rik. Als dan de Wegwijs Piet liever wil zingen, dan is de chaos compleet. Licht uit, spot aan: ‘Diva Piet’ maakt haar entree als een echte ster. Wanneer Sint eindelijk verschijnt blijkt hij het allemaal heel gezellig te vinden. Hij heeft niet veel nodig: veel lachende kinderen en een warme kachel. Want het feest van Sinterklaas gaat over samen vieren, ieder op zijn eigen manier, maar toch samen. Want Sinterklaas is van iedereen!

 

De Sint Show is een vrolijke en muzikale familie voorstelling met de nodige glitter en glamour en waarbij iedereen meedoet, want stilzitten is er niet bij.