OVER DWARS ENZO!

In Over Dwars Enzo! (O.D.E.) neemt presentator Jan-Willem van Balen ons mee naar mensen, die laten zien dat het mogelijk is een duurzamere en zorgzamere maatschappij te bouwen. Deze mensen noemen we Andersdoeners of Frisdenkers*.

Interviews wisselen af met grappige sketches. Duurzaam en zorgzaam is vanaf nu sexy & fun!

Stichting Fluitend Opstaan

LEUK? Ja, leuk!

Het is belangrijk te weten welke taal de ander verstaat, als je een iemand wil aanspreken. De taal die we kiezen is entertainment. Want entertainment is voor velen de cocktail om te ontspannen.

We zien al lange tijd dat we ons ecosysteem ernstig verstoren, maar ook dat de sociale verdeeldheid toeneemt. Voor een grote groep mensen is de noodzaak van verandering een ver-van-mijn-bed-show. Het voortbestaan van alle dag vraagt al zoveel aandacht. Daar komt bij dat de media alles laat zien wat negatief is in de wereld. En 'goed nieuws' komt bijna niet aan bod. Terwijl in deze tijd juist zoveel gebeurt wat ons kan inspireren of de kracht geeft om zelf ook bij te dragen, op welke bescheiden manier dan ook.

Daarom gooien we het in 'Over Dwars Enzo!' over een andere boeg: een leuk tv-programma, waar je om kunt lachen en waar je nog wat van opsteekt ook. Bouw met ons mee. Steun de crowdfundactie voor het maken van de pilot en wordt zo medelouwler.

Stichting Fluitend Opstaan, crowdfundingplatform
stichting fluitend opstaan, crowdfund