OVER DWARS ENZO!

In Over Dwars Enzo! (O.D.E.) neemt presentator Jan-Willem van Balen ons mee naar mensen, die laten zien dat het mogelijk is een duurzamere en zorgzamere maatschappij te bouwen. Deze mensen noemen we Andersdoeners of Frisdenkers*.

Interviews wisselen af met grappige sketches. Duurzaam en zorgzaam is vanaf nu sexy & fun!

(februari 2019 is de kick-off voor het crowdfunden van de te maken pilot, stay tuned...)

Stichting Fluitend Opstaan

LEUK? Ja, leuk!

De taal die we kiezen is entertainment. Want entertainment is voor velen de cocktail om te ontspannen. Bovendien zijn er genoeg programma's over duurzaamheid en docu's over leuke sociale initiatieven. Nu wordt het tijd om dit te vertalen naar een programma waar je ook nog een beetje om kunt grinniken.

Dat de sociale verdeeldheid toeneemt en het ecosysteem verstoord is, weten we.  Dat er heel veel mensen bezig zijn om te laten zien hoe het anders kan, dat weten niet zo heel veel mensen. Misschien ook, omdat de media vooral negatieve berichtgevingen laat zien.

Daarom gooien we het in 'Over Dwars Enzo!' over een andere boeg: een leuk tv-programma, waar je om kunt lachen en waar je nog wat van opsteekt ook. Bouw met ons mee. Steun de crowdfundactie voor het maken van de pilot en wordt zo medelouwler.

Stichting Fluitend Opstaan, crowdfundingplatform
stichting fluitend opstaan, crowdfund