Open Nieuwe Deuren

Open Nieuwe Deuren is een 9-delige workshop voor jongeren, die willen leren welke stappen liggen tussen het hebben van een idee tot de uitvoering daarvan. De workshop reeks eindigt in een presentatie, die op een creatieve manier laat zien welke ontwikkeling is doorgemaakt. Noem het maar een voorstelling. Het wordt fantastisch!

“Kansarme jongeren” - alleen al dat woord. Het sluit direct al zoveel deuren. En dat, terwijl veel succesvolle mensen een opleiding hebben gemist of niet afgemaakt. Het is de mindset, die we eraan geven, dat zorgt dat iemand zichzelf kan ontplooien tot de beste versie van zichzelf. Kansarme of probleemjongeren hebben geen achterstand. Ze zijn prima zoals ze zijn. Als we er zo eens naar keken...

En precies dat gaan we doen: we gaan deze jongeren leren om anders naar zichzelf te kijken, zodat ze voor hun toekomst betere kansen kunnen creëren.

In deze creatieve en krachtige workshops gaat het vooral om het transformeren van de innerlijke overtuigingen. Want is het niet zo dat u en ik ons leven vormgeven, bewust of onbewust, vanuit onze ervaringen en overtuigingen? Zoals we in de wereld staan, zo ervaren we hem ook.

Jongeren, die minder zelfvertrouwen hebben meegekregen, zitten soms vast tussen hun welwillendheid en negatieve overtuigingen. Ze zoeken naar motivatie en durf. Deze jongeren kunnen lamgeslagen zijn door ervaringen, ze kunnen het geloof in zichzelf kwijt zijn of gewoon even niet meer weten wat hun volgende stap zal zijn. De workshop is ervoor bedoelt om een brug te slaan tussen de innerlijke zoektocht en de daadkracht naar buiten toe.

Daarbij komen onderwerpen aan bod als samenwerken, doorzettingsvermogen, eigen kracht en talent, eerlijkheid, commitment, etc.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.