VISIE

Fluitend Opstaan is een productiehuis, wat ontstaan is vanuit passie.

Wij geloven er namelijk in dat een maatschappij, die op een zorgzame en duurzame  manier verbonden is, voor iedereen mogelijkheden biedt. En dat van daaruit iedereen met zijn eigen talent kan bijdragen. De dokter in de medische wereld, de architect in huizenbouw en zo ook de actrice in het theater en de regisseur achter de camera. 

Fluitend Opstaan verbindt creatief talent aan projecten in de maatschappij, want vanuit kunst, humor en entertainment is verandering makkelijker in te zetten. Met onze producties willen we mensen inspireren en bewegen om een andere samenleving te creëren. Samen, met lol bouwen: louwlen dus.

Verandering is een wens..

..of een natuurlijke noodzaak

Margriet de Koning, voorzitter

Margriet is oprichtster van Theatergroep De Koning Speelt. Meer dan 10 jaar lang heeft deze theatergroep vele theater- en televisieprogramma’s gemaakt voor Nt2 cursisten (Nederlands Tweede Taal). De grote kracht achter deze theatergroep is dat zij moeilijk bespreekbare onderwerpen, zoals b.v. integratie, luchtig ten tonele brachten. Margriet is nu nog actief als docent.

Irene Kuiper, secretaris

Irene is actrice en heeft vele rollen vertolkt, zowel op het podium als op tv. Ze is veel te zien geweest in musicals, zoals o.a. in Les Miserables, Sister Act, Billy Elliot en Harrie Babba. Dit seizoen speelt zij in ‘In bed met Dietrich en Piaf‘. Voor haar vertolking van ‘Heintje Davids’ (musical ‘Als op het Leidse Plein’ met Jos Brink) won zij in 2006 een Musical Award. Daarnaast produceert ze zelf of werkt achter de schermen bij grote producties.

Bert van de Velden, penningmeester

Bert is directeur van GGD Kennemerland. Daarvoor heeft hij gewerkt als gemeentesecretaris van Zandvoort en Heemskerk. Op bestuursniveau is hij o.a. actief geweest in diverse vrijwilligersorganisaties, die activiteiten ontplooiden op het gebied van sport, verslavingszorg en jongerenwerk.

BESTUUR

Fluitend Opstaan is een stichting.

KvK 61685844.
Triodos Bank    NL 80 TRIO 0197 98 1224